Rimpels verminderen op natuurlijke wijze

Huidverjonging

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

Rimpels verminderen op natuurlijke wijze is dat mogelijk zul je denken?

Kijk jij weleens in de spiegel en valt jou ook op dat die rimpel niet meer wegtrekt? Voor je gevoel zat hij er gisteren nog helemaal niet, en nu valt hij ineens op! Helemaal niet iets waar je op zit te wachten, maar vroeg of laat heeft iedereen hier mee te maken. 

Gelukkig hebben we het voor het overgrote deel wél zelf in de hand HOE we oud worden. Veel mannen en vrouwen die bij mij in mijn instituut voor huidverjonging en vitaliteit komen, denken dat huidveroudering in de genen zit. Maar ik vertel je dat slechts 10 % van de huidveroudering heeft met de genen te maken. Dus voor 90% heb je huidveroudering zelf in de hand.

Ik geef je 3 tips om rimpels te verminderen op natuurlijke wijze en een rem op je huidveroudering te zetten

#Tip 1 Rimpels verminderen op natuurlijke wijze – celdeling verbeteren 

Als we jong zijn vernieuwen onze huidcellen zich elke 30 dagen. Naarmate we ouder worden vernieuwen je cellen zich nog maar 1 x per 40 tot 50 dagen. De dode huidcellen blijven op je huid zitten met als gevolg dat je huid er vermoeid en dof uit gaat zien. Om je dode huidcellen op een effectieve manier te verwijderen en beweging te krijgen in het aanmaken van nieuwe cellen, is een microdermabrasie behandeling een zeer goede keuze.

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn, is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder en egaler aanvoelen en mooier uitzien.

#Tip 2 Rimpels verminderen op natuurlijke wijze – elastine herstellen 

Het volume verlies van onze huid start vanaf ons 25e levensjaar op. Geleidelijk worden rimpels zichtbaarder en verslapt de huid en verliest het zijn veerkracht. Zoals collageen de huid haar stevigheid geeft, geeft elastine de huid flexibiliteit, het vermogen om terug te schieten op haar plek nadat het is ingedrukt of is uitgerekt. Je kunt de natuurlijke flexibiliteit van elastine herstellen met Elastine Booster Behandeling Bij deze behandeling brengen we een speciaal masker aan het ingrediënt Elastatropin@. Dit is een proteine molecule die door de buitenste laag van de huid naar binnen dringt, en zich aan de bestaande elastinevezels bindt via een koperpeptide. Hierdoor kan je met slechts 1 behandeling 2 jaar elastine verlies herstellen.

# Tip 3 Rimpels verminderen op natuurlijke wijze – cellen herladen met energie door licht (collageen booster) 

Dat licht enorm belangrijk is voor de mens dat wisten we al. Maar het is misschien minder bekend dat het licht ons gedrag, stemmingen en huid beïnvloedt. Door je huid met een pure vorm van licht te behandelen, vergroot Collageen Lichttherapie de opname van zuurstof door je huid. Daarnaast zorgt het licht ervoor dat je huidcellen voldoende energie krijgen om zo ook weer nieuw collageen en elastine aan te maken.

Collageen is ook verantwoordelijk voor het vernieuwingsproces van de huid. Net als elastine behoort collageen tot de belangrijkste proteïnes van de huid. Ze zorgt ervoor dat het gezicht er soepel, elastisch, stevig, gehydrateerd, jong en rimpelloos uitziet. Vanaf het moment dat er minder collageen aanwezig is, zal de huid slap worden en rimpels vertonen. Hierdoor gaat je huid er weer jonger en stralend uitzien

Rimpels verminderen op natuurlijke wijze?

Ben je nieuwsgierig geworden of er bij jou ook nog ‘wat te redden’ valt? Of wil je jouw huid ook een heerlijke verjongingsboost geven? Ik help je graag! Daarom heb ik een super interessant aanbod voor je gemaakt van de DeepElastineBoosterTreatment. 

Jouw Rimpels verminderen op natuurlijke wijze behandeling bestaat uit een medische microdermabrasie behandeling van het gelaat en hals. Dit is de perfecte oplossing voor Pigmentatievlekken door zon of ouderdom, mee-eters, vergrote poriën, rimpels, lelijke littekens, een droge of juist vette huid. Met Derma Genesis® microdermabrasie zijn deze problemen voorgoed verleden tijd.  

We sluiten je behandeling af met de CollageenElastineBooster. Collageen zorgt voor de dikte en stevigheid van je huid en elastine geeft onze huid een jeugdige veerkracht. Het resultaat: een stevigere, gladdere huid met een duidelijk verjongde uitstraling.

Speciaal voor nieuwe klanten hebben we hier een kennismakingsaanbieding. Klik hier voor meer informatie.

 

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>