Rimpels weg 7 minuten

Huidverjonging

rimpels weg 7 minuten

Rimpels weg 7 minuten. Rimpels zijn er in allerlei soorten en maten. Lachrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels of fronsrimpels, ze bereiken allemaal een punt waarop ze vervelend en overheersend worden. Waar we aan het begin nog best die

ene lachrimpel als charmant konden zien, heeft die zich in de afgelopen jaren in een rap tempo ontwikkeld tot een diepe groef, die zorgt voor behoorlijke irritatie.

Herkenbaar? Je bent niet de enige! Ons uiterlijk is nu eenmaal erg belangrijk voor hoe we ons voelen en rimpels en andere huidverouderingskenmerken maken ons onzeker. Het liefst zou je een manier vinden waarbij de rimpels binnen 7 minuten als sneeuw voor de zon verdwijnen.. Maar waarschijnlijk weet je zelf ook wel dat dit niet kan.

Rimpels weg 7 minuten – wat is dan wél een oplossing tegen rimpels?

Wanneer je rimpels en huidverslapping structureel wilt laten afnemen en tegengaan, dient hier een behandelplan voor te worden gevolgd. Alleen een crème smeren of eens in de zes weken een schoonheidsbehandeling ondergaan, gaat er helaas niet voor zorgen dat rimpels afnemen en wegblijven.

Dit is waar Elim Instituut zich duidelijk onderscheidt van andere schoonheidssalons. Huidspecialist Carinda Brand gelooft in een holistische aanpak van rimpels, waarbij zij niet alleen kijkt naar de gezondheid van de huid, maar met name naar de gezondheid van het lichaam.

Wist je namelijk dat 90% van de huidveroudering wordt bepaald door je levenswijze? Slechts 10% wordt bepaald door genen.

Wangslijmtest en Skinscan

Door middel van de speciale wangslijmtest en Skinscan wordt bepaald wat jouw huid en lichaam nodig heeft om rimpels te laten verminderen en tegen te gaan. Op deze manier wordt er resultaatgericht en zichtbaar gewerkt aan het gezond maken van de huid.

Er wordt een behandelplan opgesteld, waarin staat vermeld welke huidbehandelingen, verzorgingsproducten en eventueel preparaten zorgen voor de snelste en beste resultaten bij het verminderen van rimpels.

Rimpels weg 7 minuten – wat kun je zelf thuis doen bij het verminderen van rimpels?

Zoals al eerder aangegeven, heb je het grootste gedeelte van hoe jij ouder wordt, zelf in handen. Je kunt thuis veel doen in het zo lang mogelijk jeugdig houden van de huid, waarbij de volgende punten het belangrijkste zijn:

Rimpels weg 7 minuten – De juiste huidverzorging

In veel cosmetica worden stoffen gebruikt die de huid kunnen beschadigen. Parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen en petrochemische middelen leggen een giftig laagje op de huid, waardoor de huid niet meer kan ademen en werkstoffen uit cosmetica minder goed kunnen doordringen. De huid zal sneller verouderen, met rimpeltjes en pigmentvlekken als gevolg.

De juiste huidverzorging is zeer belangrijk voor het zolang mogelijk behouden van een jeugdige huid. Elim Instituut heeft daarom gekozen voor het 100% organische huidverzorgingsmerk Mukti Organics. Mukti is afkomstig uit Australië en is handgemaakt en geformuleerd met een hele duidelijke focus op ecologisch, luxe en kwaliteit. Elk ingrediënt van Mukti Organics is zorgvuldig onderzocht en elk Mukti product bevat een unieke mix van bioactieve, inheemse Australische extracten die rimpels en andere huidverouderingsproblemen aanpakken.

Rimpels weg 7 minuten – Hydrateren van de huid

Een huid die niet goed gehydrateerd is, vertoont eerder droogtelijntjes. Deze lijntjes kunnen zich op den duur tot echte rimpels gaan vormen. Daarnaast ziet een gehydrateerde huid er gezonder en stralender uit. Het iedere dag gebruiken van een hydratant is daarom een must wil je zo lang mogelijk genieten van een mooie huid. De producten van Mukti zijn samengesteld uit speciale werkstoffen die langdurig en intensief het vocht in de huid binden, waardoor een droge huid niet kan ontstaan.

Drink 2 tot 2,5 liter water om ook je huid van binnenuit gehydrateerd te houden en eet veel verse groenten en fruit. Het water uit groente en fruit wordt beter opgenomen door het lichaam dan wanneer we bijvoorbeeld water drinken.

Rimpels weg 7 minuten – Voedingspreparaten

Een gezonde levensstijl, met voldoende beweging, verse groenten en fruit en geen alcohol of roken, dragen voor een gedeelte bij aan een gezond lichaam en een gezonde huid. Helaas is het zo dat hoe gezond je ook eet, het nooit genoeg zal zijn om je lichaam dat te geven wat het nodig heeft.

Groenten en fruit bevatten lang niet meer zoveel voedingsstoffen als 20 jaar geleden, waardoor er tekorten ontstaan in het lichaam en er zich uiteindelijk sneller rimpels vormen.

Wil je daadwerkelijk huidveroudering stop zetten, adviseert Carinda het gebruik van voedingspreparaten.

Jouw rimpels écht laten verdwijnen, er 10 jaar jonger uitzien en weer lekker in je vel zitten? Maak je afspraak voor een vrijblijvend advies!

 

 

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>