Schoonheidsbehandeling, heb ik dat nodig?

Huidverjonging

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

Schoonheidsbehandeling iets wat jouw leven zal veranderen. Heb je last van huidproblemen zoals acne of couperose? Heb je altijd make-up nodig om ontsierende littekens of puistjes te camoufleren?

Begin je steeds meer last te krijgen van rimpels en lijntjes en een slappere huid? Denk jij dat je met deze problemen moet blijven doorlopen, omdat er toch niets aan gedaan kan worden? Lees in it artikel hoe ik jouw leven zal laten veranderen!

Contents [hide]

Schoonheidsbehandeling waar heb ik dit nodig?

De tijd dat je alleen naar een schoonheidssalon ging voor een beetje ‘’ontspanning’’ zijn wel voorbij. Kies je voor een huidinstituut, weet je zeker dat je huid met verbluffende resultaten zal verbeteren. Tegenwoordig behalen we zeer mooie resultaten, door geavanceerde technologie en vooruitstrevende cosmeticaproducten. Door niet alleen te focussen op het behandelen van het probleem, maar vooral op het behandelen van de oorzaak van het probleem, zijn behandelingen in mijn instituut zeer resultaatgericht en effectief.

Schoonheidssalon v/s huidinstituut

Een schoonheidssalon richt zich meer op wellness en ontspanning. Een huidinstituut kenmerkt zich door alleen maar huidverbeterende behandelingen aan te bieden, die zeer effectief zijn bij bijvoorbeeld huidproblemen of anti-aging.

Een huidspecialist onderscheidt zich verder van de schoonheidsspecialist, doordat hij/zij beschikt over diepgaande theoretische kennis en behandeltechnieken. Een huidspecialist stopt niet bij het behandelen van de huid, maar kijkt verder. Bijvoorbeeld ook naar de algehele gezondheid en problemen die ten grondslag liggen aan huidveroudering of huidproblemen.

Elim Huidherstelformule

De Elim huidherstelformule biedt een globaal behandelconcept. Ik kijk niet alleen naar de huid, maar ook naar het lichaam, je gezondheid, wat je eet en welke cosmeticaproducten je gebruikt. De formule bestaat uit 5 stappen, die samen een compleet beeld van jouw gezondheid vormen. Meer lezen over de huidherstelformule? Klik hier.

Door een totale benadering toe te passen, heb ik binnen Elim Instituut veel klanten geholpen bij het verbeteren van de huid.

Wanneer beginnen met een huidverbeterende schoonheidsbehandeling?

Wanneer je de eerste rimpeltjes begint te zien, ben je eigenlijk te laat… Die rimpels wil je juist voorkomen, toch? Vanaf het 21 e levensjaar gaat het lichaam minder collageen en elastine produceren en het hyaluronzuur gehalte neemt af. Deze stofjes zorgen er echter wel voor dat je huid stevig, egaal en rimpelloos blijft.

De huidverbeterende schoonheidsbehandelingen bij Elim Instituut zorgen voor een verhoogde collageen en elastine productie, zodat de huid van binnenuit wordt verjongd.

Heb je last van acne? Ook dan kan je al vroeg beginnen met huidverbeterende behandelingen. Vooral
bij acne is het essentieel om vroeg te beginnen, zodat je later geen littekens overhoudt van pukkeltjes en puistjes.

De huid is ons mooiste sieraad, als daar iets mis mee is voelen we ons onzeker en zitten we niet lekker in ons vel. Eigenlijk zou ik iedereen willen adviseren om zo vroeg mogelijk te beginnen met het goed verzorgen van de huid. Hier heb je directe profijten van, maar ook op lange termijn zal je blij zijn geweest dat je je huid in je jonge jaren goed hebt verzorgd.

Schoonheidsbehandeling – Hoe weet ik welke behandeling bij mij past?

Bij Elim Instituut starten we de behandeling altijd met de SKIN-scan. Een huiddiagnose is de basis voor een goed en compleet huidadvies. De scan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van je huid en wat er nodig is om jouw huid in een optimale conditie te krijgen. Je ontvangt advies over welke huidverbeterende behandeling zorgt voor de beste en snelste resultaten en welke thuisverzorging je gebruikt om het resultaat te maximaliseren.

Een stralende en gezonde huid, zonder huidproblemen? Acne of couperose niet meer hoeven te camoufleren met make-up en huidveroudering zo lang mogelijk uitstellen?

Bel nu 078 – 69 11 113 en vraag naar Carinda voor een geheel vrijblijvend huidadvies!

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>