Schoonheidssalon Den Haag Rotterdam

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

Is uw huid belangrijk voor u en wilt u er stralend en gezond uitzien en uw huid verbeteren? Dan bent u van harte welkom bij onze schoonheidssalon. Onze integrale aanpak gaat meestal iets verder dan alleen het verzorgen en laten ontspannen van uw huid.

Voor de regio Rotterdam en Den Haag

Onze schoonheidssalon is gevestigd dichtbij Rotterdam en Den Haag. Vanuit beide steden bent u circa in 15 minuten bij onze salon.

Professionele gezichtsbehandelingen

Een schoonheidsspecialiste heeft primair als doel om uw huid te verzorgen en laten ontspannen. In onze salon gaan we nog een stapje verder door te werken aan huidverjonging en huidverbetering met als zichtbare resultaatgebieden: gladde huid, stevige huid, stralende huid, minder rimpels en een vitalere uitstraling.

 

Wat kunt u van onze schoonheidssalon verwachten?

Onze aanpak voor huidverbetering is altijd op maat: elk gezicht en elke huid is anders. Wij als huidspecialisten gebruiken hoogwaardige huidscanapparatuur om eerst vast te stellen welke behandeling en welke huidproducten voor u voor het beste resultaat gaan zorgen.

Over onze schoonheidsspecialiste Carinda Brand

Onze schoonheidsspecialiste Carinda heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het verbeteren en verjongen van de huid. Zij heeft in deze periode een unieke aanpak ontwikkeld (SKIN) waarmee ze zichtbaar resultaten boekt met het overwinnen van acne, verjongen van de huid.

De integrale aanpak van onze schoonheidssalon

Echte huidverbeteringen komen tot stand door de juiste behandelingen in combinatie met kwalitatieve verzorgingsproducten, eventueel aangevuld met de juiste voedingssupplementen. Onze aanpak zorgt voor een vitale, gezonde en jonger uitziende huid zonder dat er cosmetische hulpmiddelen gebruikt worden.

Kennismakingsaanbieding

U wilt weten wat de mogelijkheden zijn om uw huid jonger, gezonder en vitaler te maken? Dan hebben wij momenteel een aantrekkelijk kennismakingsaanbod waar u tegen een tijdelijk verlaagd tarief gebruik van kunt maken.

Boek dan nu een SKIN scan!

  • Krijg inzicht in de oorzaak van uw huidprobleem
  • Weet precies wat wel en niet goed voor uw huid is door de unieke SKIN-scan
  • Direct verbetering zien en voelen
  • Precies weten wat u kunt doen om uw huid in een optimale conditie te krijgen
Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>