SKIN-scan, de basis voor een optimaal resultaat
Advies nodig? Bel ons meteen op 078 69 11 113
 

Skin scan

Beste huidspecialist van Nederland

De nieuwste behandelingsmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Welke crème heb ik nodig? Welke behandeling werkt het best op mijn huid? Heeft mijn huid schade en wat kan ik hier dan aan doen? Dit zijn veel gestelde vragen van mensen die graag hun huid willen verbeteren.

Een huiddiagnose is de basis voor een goed en compleet huidadvies. Wat we tot dusver alleen met het blote oog bekeken, kan bij Elim Instituut worden ondersteund door revolutionaire SKIN-scan. Deze scan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van je huid en wat er nodig is om jouw huid in een optimale conditie te krijgen.

Allereerst maken we met de SKIN-scan een foto van je gezicht. Door de speciale software is het mogelijk om de status van jouw huid weer te geven, zoals de rimpels, poriën, bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van de huid en eventuele zonschade.

De SKIN-scan sensor test met behulp van sensoren het vocht, sebum (talg), elasticiteit en pigment en heeft tevens een speciale camera. Doordat de SKIN-scan een vergroting van het huidbeeld geeft, kan onder andere de structuur en de huidlijn duidelijk worden weergegeven. Een unieke tape-afdruk van je huid onder de microscoop test de mate van verhoorning, de grootte van de talgkliertjes en kan men bijvoorbeeld zien of de huid toe is aan een dieptepeeling.

De nauwkeurigheid van de SKIN-scan sensor blijkt wel uit het feit dat deze sensoren ook op het International ruimte station ISS worden gebruikt voor het verrichten van huidmetingen bij astronauten.

Geef je huid een boost

Geef je huid een boost

Anti-aging

Celverjonging vs celveroudering

Verjonging van binnenuit

Huidveroudering voorkomen

Jouw huid ons advies