Advies nodig? Bel ons meteen op 078 69 11 113
 • Zeer ervaren en deskundige specialisten
 • De nieuwste behandelingsmethodes
 • Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Voor zeer veel uiteenlopende huidproblemen, maar ook voor huid verjongen en specialistische oplossingen kun je bij Elim Instituut terecht. Wij hanteren voor onze IPL behandeling, couperose-behandeling, rosacea behandeling, microdermabrasie behandeling, gezichtsbehandeling, Dermapen behandeling, Dermaroller behandeling en nog veel meer scherpe tarieven.

Elim Instituut is er op gericht om op specialistische wijze een oplossing te bieden. In onze huidkliniek nabij Rotterdam, Den Haag en Dordrecht kun je terecht voor een effectieve oplossing voor al je huidproblemen, advies en andere specialistische oplossingen. In één keer een goede oplossing als andere middelen niet werken of als je gelijk goed geholpen wilt worden, dan ben je bij Elim Instituut aan het juiste adres.

Behandel trajecten

De hieronder vermeldde prijzen zijn per losse behandeling, maar Elim Instituut werkt met trajecten aangepast op het betreffende huidprobleem. Binnen een geheel traject zitten een aantal behandelingen en daarbij krijg je ook verschillende huidproducten en supplementen mee. Met één behandeling geraak je niet van je huidprobleem af, je zult dus meerdere malen Elim Instituut moeten bezoeken en voor jouw gemak hebben we effectieve behandeltrajecten opgesteld om een optimaal resultaat te behalen.

Een gemiddeld traject betekent dat je gedurende drie maanden twee keer per maand ons instituut bezoekt. Na drie maanden kan het traject in sommige gevallen met huidproducten en supplementen onderhouden. Maar voor huid verjongen is een onderhoud van één keer per 4 tot 6 weken noodzakelijk, want anders zal de huidveroudering niet stoppen, maar doorgaan.

De onderstaande prijzen zijn exclusief huidproducten die je na de behandeling mee krijgt. Voor de tarieven van een geheel behandeltraject kun je contact met ons opnemen.

► Huidverjonging / huidverbetering

vanaf € 99,- per beh.

► Acnebehandeling

vanaf € 125,- per beh.

► IPL-behandeling / ontharen

vanaf € 59,- per beh.

► Pigmentvlekken behandeling

vanaf € 145,- per beh.

► Huidproblemen

vanaf € 99,- per beh.

► Hoogwaardig productset huidverjonging-/verbetering

vanaf € 250,- Elim Instituut werkt met de beste verzorgings- en huidherstel producten. Wij hebben een bijzonder product set samengesteld met daarin de beste Nutricosmetics en Cosmeceuticals. Deze kwalitatieve producten zijn nergens te koop en worden alleen voorgeschreven door een gecertificeerde huidspecialist. Deze producten werken van buitenaf en van binnenuit.

► Elim Huidherstel Formule

prijs € 247,-

 • Een huidmeting om de staat van jouw huid vast te stellen zodat die precies bekend is en bekend is waar aandacht aan besteed moet worden
 • De RC Wangslijmtest voor de werking van je immuunsysteem en je organen waarmee we ook meteen je echte cel-leeftijd meten (en die is meestal 20 tot 30 jaar meer dan je bent!)
 • Een intensief behandelingsonderzoek en huidbehandeling waarmee de basis wordt gelegd voor jouw persoonlijke behandelplan en welke cosmeceuticals precies bij jou passen
 • Een interne huid- en gezondheidsevaluatie in de vorm van een persoonlijke behandelingsformule inclusief de speciaal voor jou samengestelde cosmeceuticals die veel verder gaan dan een crème of masker.
 • Binnen 2 weken krijg je een uitnodiging voor een gratis adviesgesprek met naturopaat Rassie Erasmus (t.w.v. €195,-) op basis van de uitslag van de RC Wangslijmtest inclusief een persoonlijk behandelplan
 • ► Huidtest online

  gratis

  Uitgebreide mogelijkheden bij Elim Instituut

  Elim Instituut heeft een aantal primaire zaken waar we ons op focussen, maar over het algemeen kun je goed bij ons terecht voor alles wat met je huid te maken heeft. Als huidkliniek zijn wij gericht op huid verjongen, huid verbeteren en dat met de beste huidproducten. De huid verbeteren kan in veel vormen en is erg gevarieerd, maar afhankelijk van je klachten.

  Door het brede perspectief van specialisatie in de huid zijn wij specialist in acne rosacea, microdermabrasie behandeling, couperose-behandeling, rosacea behandeling, gezichtsbehandeling, Dermapen behandeling, Dermaroller behandeling als ook voor acne littekens behandelen. Dat gaat echter nog verder dan dat, want ook voor ongewenste haargroei hebben wij een uitstekende oplossing in de vorm van een IPL behandeling dat comfortabeler, sneller en veiliger is dan een ontharing laser.

  Tevens kunnen wij cosmetische ingrepen verrichten voor een optimale manier van huid verjongen. Denk hierbij zoal aan een natuurlijke facelift, natuurlijke botox, rimpels weghalen, kraaienpootjes behandelen en meer.

  Aanvullend kun je ook bij Elim Instituut terecht als je last van puisten, bruine vlekken in je gezicht en last van ingevallen wangen hebt en meer kleine onvolkomenheden. Acne weghalen kunnen wij op een zeer effectieve wijze doen doordat wij speciale middelen gebruiken bij het acne behandelen.

  De tarieven zijn altijd zo scherp mogelijk bepaald, waarbij je absoluut waar voor je geld krijgt. Of dat nu voor een langdurige behandeling is bij specifieke en complexe klachten of als je langskomt voor een gezichtsbehandeling in onze kliniek vlakbij Rotterdam.

  Bezoek je nu een schoonheidsspecialiste maar ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling die werkt op resultaat? Ook dan ben je bij Elim Instituut op het juiste adres. Elim Instituut is het adres voor een gezichtsbehandeling vlakbij Rotterdam waar wij als huidspecialist en mesotherapeut actief zijn en waar wij werken met de beste apparaten, zoals de Exilis Protégé. Ook kun je bij ons terecht voor advies aangaande een voedselallergie-test.

  De beste verzorgings- en huidherstel producten

  Elim Instituut werkt met de beste verzorgings- en huidherstel producten in het instituut, maar die je ook thuis gebruikt voor effectief resultaat. Wij hebben een bijzondere productenset samengesteld met daarin de beste Nutricosmetics en Cosmeceuticals. Deze kwalitatieve producten zijn nergens te koop en worden alleen voorgeschreven door een gecertificeerde huidspecialist. Deze producten werken van buitenaf en van binnenuit.

  Jouw huid ons advies

  Wil jij huidveroudering                  stop zetten?