Verjonging van binnenuitBeautysupplementen onzin of ‘brood’nodig?

Zijn we overgeleverd aan de tand des tijds, of hebben we onze t.h.t. (ten minste houdbaar tot) datum, voor een groot deel toch zelf in de hand?

De hang naar om er zo lang mogelijk jong, fris en stralend uit te blijven zien is niet iets van gisteren of vandaag, maar bestaat al sinds mensenheugenis. Cleopatra baadde zich immers niet voor niets in ezelinnenmelk. Dat streven daarna is niets mis mee.

Waarom krijg je geen resultaat van je

behandeling?


Dat we vandaag de dag veilige en natuurlijke technieken ter beschikking hebben zoals microdermabrasie, koudlaser of peelings om dit doel te bereiken is een groot voordeel en een prachtig gegeven! Met deze technieken gaan we het lichaam, en specifiek je huid in dit geval, aansporen om uit de ‘luie stoel’ te komen. We geven de weefsel producerende cellen (fibroblasten) de opdracht om eindelijk weer eens te gaan doen waarvoor ze ooit in het leven zijn geroepen!

Met alle liefde willen die fibroblasten deze taak ook voor ons uitvoeren, maar daarvoor hebben ze wel hulp nodig,… hulp van binnenuit! En juist daar schuilt het probleem. Het grootste deel van de mensen krijgt te weinig voedingsstoffen binnen, en wanneer je dag in dag uit te weinig van die o zo nodige voedingsstoffen op je bordje schept, wordt de plank behoorlijk misgeslagen. Tel daarbij ook nog eens onze huidige manier van leven (stress, roken) en omgevingsfactoren (luchtvervuiling) bij op, die er op hun beurt nog een schepje bovenop doen, en de behoefte aan voedingsstoffen nog groter maakt!

Vul je tekorten weer aan


NutriCosmetics, Beauty Supplementen zoals de RC SKIN control lijn & Laviesage kunnen in deze situatie het verschil maken. Ze leveren ons het complete scala aan bouwstoffen die, de inmiddels bekende fibroblasten, nodig hebben om collageen, elastine en hyaluronzuur te maken, en zijn dus toegespitst op het verbeteren van je huid.

Op deze manier komt er dus een samenwerkingsverband tot stand; de buitenkant, de techniek welke wordt toegepast (zoals Collageen Elastine Booster, PhotonLaser, Microdermabrasie, Exlilis Elite of Medische huidpeelingen) die de huid gaat ‘vertellen’ wat zij moet gaan doen, én de binnenkant die vervolgens nu dus wel aan de vraag kan voldoen, omdat ie nu alles in huis heeft om het plaatje rond te breien!

Huidverbetering in optima forma dus!


Huidverbetering in de breedste zin van het woord. Ook huidproblemen als acne, rosacea, eczeem, psoriasis kunnen met NutriCosmetics van binnenuit worden aangepakt want daar ontstaat immers het probleem ook.

Wil je weten wat jouw tekorten in je huid zijn?
Maak dan een afspraak voor de SKIN-scan zodat we voor jou een op maat gemaakt behandelplan kunnen samenstellen om zo het beste resultaat te behalen.

Wil jij de oorzaak van jouw huidprobleem aanpakken 

i.p.v. de symptomen?


Ervaar het zelfvertrouwen van een mooie en egale huid,

zonder dat je onder het mes moet of medicijnen moet slikken


Spectaculaire kennismakingsactie

Ontvang maar liefst €150,- korting! 


"Hoe jij er over 10 jaar uitziet bepaal je vandaag"Ontdek

De voordeel van de “elim huidherstel formule”

Verbeterd je elasticiteit en structuur

Verminder rimpels tot en met zelf 50%

Verminderd zonneschade zoals pigmentvlekken

Huid celvernieuwing voor een stralende huid
Lees Onze Laatste
Huid Tips


Vitamine A een wonder huidingrediënt
Waarom Vitamine A wordt aangeprezen als een wonder huid-ingrediënt Wie had ooit gedacht dat de eerste letter van het alfabet[...]
Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Voor & Na


Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Astrid V

"De behandelingen bij Carinda zijn fijn en zij geeft goede voorlichting. Daarna ben ik verder gegaan met huidverjongings behandeling met de Elixis. Het kost tijd die je er voor moet nemen voor je resultaat ziet, dat had zij ook van te voren verteld. Nu na een periode van een jaar ziet mijn huid er goed uit en zijn de rimpeltjes, zeker de oppervlakkige verminderd."

- Astrid -

Esmeralda

"Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen, maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen!"

- Esmerlada -

Elaine-K

"Voorheen van alles geprobeerd voor mijn rosacea zoals; lasers, antibioticakuren, verschillende dermatologen maar niks hielp echt. Bij Elim instituut kreeg ik het advies om zowel van buitenaf als van binnenuit het probleem aan te pakken. Nu een half jaar later is de roodheid vele malen minder, nagenoeg geen last meer van puistjes en ontstekinkjes en zijn bijvoorbeeld mijn nagels ook veel sterker. Al met al dus zeer tevreden!"

- Eline -

Maak vandaag nog een afspraak voor de kennismakingsaanbieding!

elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

CONTACT ONS


T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>