Vrije radicalen zijn de boosdoeners van je huidveroudering

Geen categorie

Weet je wie grote boosdoeners zijn als het gaat om rimpeltjes en huidverslapping?


Eén van de grote boosdoeners zijn VRIJE RADICALEN. Misschien heb je dit woord al gehoord? Maar weet je precies wat het is? En wat het doet? Vrije radicalen zitten in foute voeding, foute cosmetische producten oftewel voeding en producten met allerlei chemische stoffen er in. Vrije radicalen worden ook gevormd door een foute verwerking van eiwitten in je voeding. En ook in verschillende medicijnen met chemische stoffen. Ik denk zomaar even aan een Paracetamol. Niet zo onschuldig als het lijkt.

Eigenlijk kan je vrije radicalen een beetje zien als een soldaat met een geweer. Maar die soldaat die is niet meer goed bij zijn hoofd en gaat zomaar kogels afschieten in je lichaam. Resultaat : bepaalde plekken in je lichaam liggen onder vuur.
Nu denk je misschien : oh maar dat is dan eenvoudig. Weg met al die vrije radicalen. Weg met die gekke soldaat.
Maar sommige vrije radicalen worden ook door je lichaam zelf gemaakt. Dit zijn eigenlijk de goede soldaten. De soldaten die ze nog wel allemaal op een rijtje hebben. Want weet je wat deze doen? Zij schieten hun kogels af op virussen en bacteriën en ondersteunen dus je immuunsysteem.

Moraal van het verhaal : ga de “slechte” vrije radicalen aanpakken en laat de goede soldaatjes hun werk doen.
Eenvoudig toch?

Ja, bij Elim Instituut wel. Omdat wij DE formule hebben om dit concreet en op de juiste manier aan te pakken.
Wij gaan gericht met eigen ontwikkelde preparaten jouw goede soldaatjes ondersteunen en de slechte vrije radicalen aanpakken.

Maar voor je weet welke preparaten je nodig hebt, moet je onderzoeken welke precies bij jou passen. Zodat we je kunnen ondersteunen aan de binnenkant en de buitenkant.

Neem een kijkje bij hoe we dat onderzoeken. Klik op de link in de omschrijving.

Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

Leave a Comment:

Leave a Comment: