Wallen verminderen Beste huidspecialist van Nederland

De nieuwste behandelmethodes

Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Wallen verminderen

Heb jij last van vervelende wallen en rimpels rond je ogen waardoor je er vermoeid en ouder uitziet dan je bent? Krijg je hier dagelijks vervelende opmerkingen over en ben je dat meer dan zat? Beheerst het je dagelijkse leven en wil je dat je gezicht er weer zo uitziet zoals je je daadwerkelijk voelt? Wanneer rimpels en wallen jouw leven beheersen doordat je continu wordt geconfronteerd met je spiegelbeeld, dan doet dat iets met je. En dat niet alleen. Het maakt dat jij je zelf hierdoor onzeker voelt. En dat is wel het laatste wat je wilt, toch?!

Wallen hoe ontstaan ze eigenlijk?

Rimpels en wallen rond de ogen zorgen er niet alleen voor dat je er vermoeider uitziet, je voelt je ook écht vermoeider. En dat is helemaal niet gek! Het lymfesysteem maakt tenslotte overuren om het vocht onder je ogen weg te werken. Het kan hierdoor overbelast en verstoord raken. Het drinken van koffie, thee, alcohol en frisdrank maken de situatie er niet beter op. Zelfs de verschillende oogcrèmes die je ongetwijfeld geprobeerd hebt, lossen het probleem niet op.

Niets is erger voor je zelfbeeld dan vroegtijdige veroudering in je gezicht. Door de langdurige opeenhoping van vocht en afvalstoffen ontstaan er vet deposit onder de ogen. Het niet tijdig ingrijpen door een kundige huidspecialist zorgt voor verdere huidverslapping en rimpelvorming rond je ogen. In het ergste geval kunnen deze vet deposit ook uitharden. En dan is het nagenoeg onmogelijk om ze nog weg te krijgen.

Onze cellen zijn zo samengesteld dat er maar beperkte ruimte is voor extra vocht. Wanneer er teveel vocht in je cellen aanwezig is, dan wordt het weggepompt en ergens gedumpt zoals onder je ogen. Het probleem is dat langdurig vocht onder je ogen én in je gezicht ervoor zorgt dat onderliggend bindweefsel zouden kunnen verslappen. Hierdoor komt je huid in je gezicht als het ware los te zitten. En daar kan geen enkel crèmepje tegenop!

Wallen verminderen wat is er nodig?

De eerste stap om wallen te verminderen is om de oorzaak te achterhalen. Dit doen we doormiddel van de RC wanglijmtestWaarom kan Elim Instituut je helpen?

Carinda Brand is een expert op het gebied van behandelingen ondersteund door natuurlijke producten. Ze helpt je graag met een persoonlijk behandelplan. Ze raadt je aan om eerst een afspraak te maken voor het afnemen van een SKIN-scan én wangslijmtest. Door de wangslijmtest, ontwikkelt door Carinda en haar collega Rassie Erasmus, krijg je een totaalbeeld over welke factoren jouw gezondheid beïnvloeden en een beslissende rol kunnen spelen bij het bepalen van jouw behandelformule. Wil jij hier meer over weten? Maak dan direct een afspraak voor een SKIN-scan en wangslijmtest en klik hier.

Ben jij klaar voor zichtbare en natuurlijk  
Huidverjonging?

Ervaar het zelfvertrouwen van een mooie en jeugdige huid, zonder dat je onder het mes moet.

Spectaculaire kennismakingsactie

Ontvang maar liefst €150,- korting!


"Hoe jij er over 10 jaar uitziet bepaal je vandaag"Ontdek

De voordeel van de “elim huidherstel formule”

Verbeterd je elasticiteit en structuur

Verminder rimpels tot en met zelf 50%

Verminderd zonneschade zoals pigmentvlekken

Huid celvernieuwing voor een stralende huid
Lees Onze Laatste
Huid Tips


Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]
Maak jij je schuldig aan een Netflix Face?
Netflixs Face? De meest verslavende binge-watch serie is op dit moment toch wel ‘Stranger Things’. Het is een bijzondere mix[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Elim Instituut

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam

Tel: 078 - 69 11113

Email: info@eliminstituut.nl
© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

Privacybeleid  I   Algemene voorwaarden I Sitemap