Advies nodig? Bel ons meteen op 078 69 11 113
  • Beste huidspecialist van Nederland
  • De nieuwste behandelingsmethodes
  • Wij nemen de tijd voor je en luisteren écht

Heb jij last van vervelende wallen en rimpels rond je ogen waardoor je er vermoeid en ouder uitziet dan je bent? Krijg je hier dagelijks vervelende opmerkingen over en ben je dat meer dan zat? Beheerst het je dagelijkse leven en wil je dat je gezicht er weer zo uitziet zoals je je daadwerkelijk voelt? Wanneer rimpels en wallen jouw leven beheersen doordat je continu wordt geconfronteerd met je spiegelbeeld, dan doet dat iets met je. En dat niet alleen. Het maakt dat jij je zelf hierdoor onzeker voelt. En dat is wel het laatste wat je wilt, toch?!

Hoe ontstaan wallen eigenlijk?

Rimpels en wallen rond de ogen zorgen er niet alleen voor dat je er vermoeider uitziet, je voelt je ook écht vermoeider. En dat is helemaal niet gek! Het lymfesysteem maakt tenslotte overuren om het vocht onder je ogen weg te werken. Het kan hierdoor overbelast en verstoord raken. Het drinken van koffie, thee, alcohol en frisdrank maken de situatie er niet beter op. Zelfs de verschillende oogcrèmes die je ongetwijfeld geprobeerd hebt, lossen het probleem niet op.

Niets is erger voor je zelfbeeld dan vroegtijdige veroudering in je gezicht. Door de langdurige opeenhoping van vocht en afvalstoffen ontstaan er vet deposit onder de ogen. Het niet tijdig ingrijpen door een kundige huidspecialist zorgt voor verdere huidverslapping en rimpelvorming rond je ogen. In het ergste geval kunnen deze vet deposit ook uitharden. En dan is het nagenoeg onmogelijk om ze nog weg te krijgen.

Onze cellen zijn zo samengesteld dat er maar beperkte ruimte is voor extra vocht. Wanneer er teveel vocht in je cellen aanwezig is, dan wordt het weggepompt en ergens gedumpt zoals onder je ogen. Het probleem is dat langdurig vocht onder je ogen én in je gezicht ervoor zorgt dat onderliggend bindweefsel zouden kunnen verslappen. Hierdoor komt je huid in je gezicht als het ware los te zitten. En daar kan geen enkel crèmepje tegenop!

Wat is er nodig om van wallen af te komen?

Wat helpt jou van dit probleem af? Er is maar één krachtig en uiterst doeltreffende manier om dit probleem aan te pakken en dat is met behulp van een door mij aangepaste mesotherapie behandeling. Per oogzone zet ik maximaal 4 kleine prikjes met een speciale vloeistof, aangeleverd vanuit de firma VitOrgan in Duitsland. Deze vloeistof (ongeveer 1,2 mm per prikje) zorgt ervoor dat de vetcellen inkrimpen en weer in zijn normale proporties aanlevert, terwijl het extra opgehoopte vocht en alle afvalstoffen afgevoerd worden. Daarnaast worden de rimpels ook verminderd rond de ogen. Dit is een effectieve en natuurlijke aanpak voor een heel complex probleem. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van specifiek uitgeteste kruidencomplexen. Zij zorgen er mede voor dat het circulatie probleem in je gezicht nog verder ondersteund wordt en het probleem zich niet meer voordoet.

Waarom kan Elim instituut je helpen?

Carinda Brand is een expert op het gebied van behandelingen ondersteund door natuurlijke producten. Ze helpt je graag met een persoonlijk behandelplan. Ze raadt je aan om eerst een afspraak te maken voor het afnemen van een SKIN-scan én wangslijmtest. Door de wangslijmtest, ontwikkelt door Carinda en haar collega Rassie Erasmus, krijg je een totaalbeeld over welke factoren jouw gezondheid beïnvloeden en een beslissende rol kunnen spelen bij het bepalen van jouw behandelformule. Wil jij hier meer over weten? Maak dan direct een afspraak voor een SKIN-scan en wangslijmtest en klik hier.

Jouw huid ons advies

Geef je huid een boost

Geef je huid een boost

Anti-aging

Celverjonging vs celveroudering

Verjonging van binnenuit

Huidveroudering voorkomen

Wil jij huidveroudering                  stop zetten?