Advies nodig? Bel ons meteen op 078 69 11 113

Gezonde darmen zijn de basis voor een optimale gezondheid en een stralende huid

Krijg jij ook te weinig resultaat van de behandeling die je ondergaat of van de producten die je gebruikt?

Zie jij in de spiegel de mooie vrouw die je bent of valt je oog vooral op die nieuwe rimpel die er eerst nog niet zat? Voel jij je jong en vitaal, maar vertelt je gezicht steeds meer een ander verhaal? Wil jij de jeugdigheid die je voelt blijven uitstralen? Dan is het goed om te weten dat je daar zelf veel aan kunt doen!

Huidveroudering heb je zelf in de hand

Slechts 10% van het huidverouderingsproces komt door je  genen. De rest van de veroudering heb je zelf in de hand. Als huid en vitaliteitspecialisten van Elim Instituut zorgen wij ervoor dat je huid niet ouder wordt, maar jonger. Je huid zal weer stralen en je rimpels verminderen. Daarnaast zal je merken dat je huid gladder en voller wordt. Ook huidproblemen kunnen wij effectief behandelen. Wij richten ons op interne cel verjonging waardoor je ook meer energie zult krijgen en een optimale gezondheid.

Hulp en voorwaarden

Voor meer informatie over de SKIN-scan
Klik hier

Wat levert de RC Skin Control System Test

Hoe je darmhuishouding en immuunsysteem ervoor staan

Hoeveel vrije radicalen er in je lichaam zitten waardoor je huid veel sneller veroudert

Welke behandeling toegespitst op jou persoonlijk het beste resultaat geeft

Hoe het staat met de opname van voedingsstoffen in je lichaam

Wat je cellulaire leeftijd is en wat er nodig is om die te verjongen

Hoeveel collageen en elastine er nog in je huid zit en wat er nodig is om dat tekort weer aan te vullen zodat je huid weer glad, soepel en egaal wordt

Hoeveel cellulaire zuurstof bevatten jouw cellen. Zonder zuurstof kan je huid zich niet verjongen

Waarom is het nog niet gelukt om effectief resultaat te krijgen?

Wat veel mensen niet weten, is dat een mooie huid begint in je darmen. Je darmen spelen een heel belangrijke rol in de gezondheid en vitaliteit van al je organen, dus ook van je huid.  Als je darmen niet goed werken dan merk je dit aan allerlei dingen; zo wordt je huid slapper, rimpels gaan moeilijk of niet meer weg en je gaat ook merken dat in je huid het volume afneemt en dat je er vermoeider uit gaat zien.

Als daarnaast ook je immuunsysteem aangetast wordt, voel je je sneller moe en ben je  sneller vatbaar voor degeneratie ziektes of vervelende kwaaltjes.  Ook huidproblemen, zoals acné, eczeem en rosacea hebben vaak hun oorsprong in de darmen.

Als je darmen niet goed functioneren, is je voedingsopname in je darmen niet optimaal. Hierdoor krijg je snel tekorten, waardoor je bindweefsel afbreekt. Je onderhuidse bindweefsel  is als het ware de steunpilaar  voor je huid.  Verslapt je bindweefsel dan zakt je huid door en krijg je rimpels. We merken dit niet meteen, maar vaak pas als je boven de  35 tot 40 jaar bent

 

Elim Instituut heeft een unieke aanpak voor jou ontwikkeld

Goed werkende darmen en een optimale gezondheid zijn dus de basis voor een jonge en stralende huid. Daarom is Elim Instituut, als gerenommeerd huid- en vitaliteitsspecialist, een unieke samenwerking aangegaan met naturopaat Rassie Erasmus van Centrum voor natuurgeneeskunde POMT in Alblasserdam. Samen hebben wij een unieke test ontwikkeld om te bepalen wat voor jou nodig is voor een optimale voedingsopname in je darmen. Dit unieke protocol (RC Skin Control System Test), wordt uitgevoerd door middel van een wangslijmtest  Deze test geeft door zijn brede spectrum alle informatie die nodig is voor de beste, persoonlijke aanpak.

Huid en darm onlosmakelijk verbonden met elkaar; De grondslag van al jou rimpels. Unieke wang slijmtest die de oorzaak van jouw huidprobleem achterhaal.

– Immuunsysteem reactie van de darmen

Hier wordt bekeken hoe je darmen voedingsstoffen opnemen, normaal of moeizaam. Dit is bepalend voor het inzetten van supplementen en middelen ter verbetering en ondersteuning van een huidverbeteringsplan.

-Vitamine en mineralen opnamecapaciteit

Hier wordt bekeken of je bepaalde tekorten hebt aan vitaminen en mineralen. Ook wordt er gekeken of je niet een overschot hebt aan bepaalde vitamine.

-Darmflora samenstelling en immuunrespons

De microbiologische samenstelling van je darmflora kan een behandeling maken of breken. Hiermee bepalen we mede welk behandeltraject voor jouw huid nodig is.

Waarom dit belangrijk is om te weten

Het is belangrijk dat de microben, die in je darmwand leven, in de juiste aantallen en soorten aanwezig zijn. Sommige schimmels en parasieten zijn ziekmakend als ze in grote aantallen in de darmwand aanwezig zijn.

Stel dat je darmflora samenstelling  uit balans is, dan heb je veel meer schimmels in je darmen dan nodig. Hierdoor treedt dan een lekkage van de darm op, waardoor vrije radicalen (losgeslagen deeltjes) in je bloedbaan terecht komen. Vrije radicalen gaan in je onderhuidse bindweefsellaag zitten, waardoor je vetzuuropname enorm vertraagd wordt.

-Weefsel/bindweefsel reactiviteit ten opzichte van de huid

Wat is de huidige staat van je bindweefsel, collageen en elastine. Als dit niet goed is, gaat je huid veel sneller verouderen waardoor je huid slapper wordt en rimpels ontstaan. Ook zul je merken dat je geen resultaat van je behandelingen krijgt als dit niet goed is, dus zullen we het moeten herstellen.

– Ontstekingsreactie

Als er ontstekingen zijn ter hoogte van je darmwand zal je immuunsysteem daarop focussen in plaats van op het herstelproces van je huid. Daardoor kunnen de huidproducten, behandelingen en supplementen minder goed werken. Het gevolg is dat je dan veel minder resultaat hebt.

– Vrije radicalen

We kijken hoeveel vrije radicalen er zijn, want dat is bepalend voor de hoeveelheid cellulaire schade.  De hoeveelheid vrije radicalen in je bloed kan weer bepalend zijn voor de onderhuidse doorbloeding en lymfe afvoer.

Hoe meer vrije radicalen in je onderhuidse bindweefsel aanwezig zijn hoe slechter de afvoer van afvalstoffen via je lymfesysteem vanuit je huid is. Hoe beter je lymfesysteem werkt hoe schoner je lymfesysteem is hoe sneller worden afvalstoffen vanuit je onderhuidse bindweefsel lagen afgevoerd.

Als je onderhuidse bindweefsellagen schoon zijn, kunnen de huidverbeteringsproducten en supplementen veel beter opgenomen worden om zodoende te zorgen voor een optimaal huidherstel.

– Huidneurologie

Het is bekend dat gevoelszenuwen in je huid heel belangrijk zijn om je lichaamstemperatuur en aanraking te registeren. Deze zenuwen hebben, samen met de zenuwen die je gezichtsmimiekspieren bedienen, een dun bekledingslaagje dat bestaat uit vet. Om te zorgen dat het goed werkt is het belangrijk om voldoende vet hebben.

– Cellulaire schade

Hier wordt bekeken hoeveel cellulaire schade je hebt. Door je cellulaire schade potentiaal te bepalen, kunnen we de behandelingsintensiteit en sterkte alsmede de behandelingsfrequentie individueel afstemmen op jouw huid.

Wat onze klanten zeggen

Omdat ik steeds meer last kreeg van een heel droge , slappe huid ging ik op zoek naar een goede schoonheidsspecialiste. Ik kwam bij het Elim Instituut in Alblasserdam terecht en dat is een goede keus gebleken. Mijn huid had duidelijk meer nodig dan alleen een crème. Ik ben naast goede verzorgingsproducten ook voedingssupplementen gaan gebruiken en al na drie weken is het resultaat zichtbaar: mijn gezichtshuid is gladder maar vooral ook de extreem droge huid van onderarmen en onderbenen is een stuk opgeknapt. Carinda Brand van het Elim Instituut is iemand met veel verstand van zaken. Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen

 

Annet de Kluyver

Wat onze klanten zeggen

Ik gebruik de produkten al 4 weken , en ik zie echt veel verschil in mijn huid, het is veel gladder en glanst veel meer. Heb daarvoor veel produkten geprobeerd en zag geen verschil. Zelf mijn man ziet dat mijn huid er al veel beter uitziet. Ik ben nog maar net begonnen en nu ook twee peeling ondergaan en ik merk dat het de volgende dag gelijk weer helamaal glad is. Dus het kan alleen nog maar mooier worden als ik een paar weeken weer verder ben. Ik kan Elim instituut zeker aan ander aanraden.

 

Adriana

Wat onze klanten zeggen

Kom nu 1 jaar bij Elim instituut en ben er zeer over te spreken.Heb net 2 keer een behandeling gehad met de exilis protégé,een gezonde en natuurlijke manier om de huid te verstrakken.Heb na 2 behandelingen al zichtbaar resultaat! Ook gebruik ik producten zoals gezichtscrème van dermaquest en laviesage boost&lift voor een goede ondersteuning voor het behoud van een mooie huid. Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen.maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen.

 

Esmeralda

Wat onze klanten zeggen

Twee jaar geleden kwam ik hier met acne klachten voornamelijk op me gezicht en borst. Na 3 behandelingen waren deze klachten enorm afgenomen me huid voelde fijner aan en de acne was ook sterk verminderd. Nu twee jaar later ben ik bijna helemaal van het probleem af de momenten dat ik er nog enigszins last van heb zijn na zeer vette maaltijden. Ik ben zelf heel tevreden over hoe de behandelingen en de producten werken en zou het andere mensen ook zeker aanraden.

 

Jorrit

Lees alle reviews

Grijp nu je kans en reken af met jouw hardnekkige huidproblemen en oververmoeidheid

Unieke wangslijmtest als enige in Nederland

Met de waardevolle informatie uit de RC SKIN Control System Test heb je een complete, op maat gemaakte analyse van jouw huidconditie en kunnen we een persoonlijk behandelplan voor je maken, helemaal afgestemd op jouw huid en gezondheid situatie. Op deze manier kunnen wij als huid-en vitaliteit specialist jouw huidprobleem effectief aanpakken en verbeteren. Jouw huid kan weer nieuw collageen, elastine en bindweefsel gaan aanmaken, waardoor je echte cel verjonging krijgt en een stralende look.

Je zal merken dat je huid niet ouder gaat worden, maar jonger. Je lijntjes en rimpels worden minder diep, je huid wordt weer gladder, strakker en je zult weer stralen. De unieke aanpak van binnen en buiten zorgt voor cel verjonging en voor behoud van een optimale gezondheid.

Deze uitgebreide test kost € 199.00  De test sturen wij kosteloos naar je op. Wil je hem liever in het Instituut laten afnemen door mij? neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

[button style=”btn-success” url=”http://eliminstituut.nl/wangslijmtest/”]Lees verder[/button]

 

[accordion title=”Wangslijmtest”]

Wangslijmtest Amsterdam,
Wangslijmtest Rotterdam,
Wangslijmtest Den Haag,
Wangslijmtest Utrecht,
Wangslijmtest Eindhoven,
Wangslijmtest Tilburg,
Wangslijmtest Groningen,
Wangslijmtest Almere,
Wangslijmtest Breda,
Wangslijmtest Nijmegen,
Wangslijmtest Apeldoorn,
Wangslijmtest Haarlem,
Wangslijmtest Enschede,
Wangslijmtest Arnhem,
Wangslijmtest Amersfoort,
Wangslijmtest Zaandam,
Wangslijmtest ´s-Hertogenbosch,
Wangslijmtest Hoofddorp,
Wangslijmtest Haarlemmermeer,
Wangslijmtest Zwolle,
Wangslijmtest Zoetermeer,
Wangslijmtest Leiden,
Wangslijmtest Maastricht,
Wangslijmtest Dordrecht,
Wangslijmtest Ede,
Wangslijmtest Leeuwarden,
Wangslijmtest Alphen aan den Rijn,
Wangslijmtest Alkmaar,
Wangslijmtest Emmen,
Wangslijmtest Naaldwijk,
Wangslijmtest Delft,
Wangslijmtest Venlo,
Wangslijmtest Deventer,
Wangslijmtest Sittard,
Wangslijmtest Geleen,
Wangslijmtest Oss,
Wangslijmtest Helmond,
Wangslijmtest Amstelveen,
Wangslijmtest Hilversum,
Wangslijmtest Heerlen,
Wangslijmtest Spijkenisse,
Wangslijmtest Sneek,
Wangslijmtest Hengelo,
Wangslijmtest Purmerend,
Wangslijmtest Schiedam,
Wangslijmtest Roosendaal,
Wangslijmtest Leidschendam,
Wangslijmtest Voorburg,
Wangslijmtest Almelo,
Wangslijmtest Hoorn,
Wangslijmtest Vlaardingen,
Wangslijmtest Gouda,
Wangslijmtest Velsen,
Wangslijmtest Assen,
Wangslijmtest Capelle aan den Ijssel,
Wangslijmtest Bergen op Zoom,
Wangslijmtest Katwijk,
Wangslijmtest Maarssen,
Wangslijmtest Veenendaal,
Wangslijmtest Zeist,
Wangslijmtest Nieuwegein,
Wangslijmtest Hardenberg,
Wangslijmtest Bergschenhoek,
Wangslijmtest Roermond,
Wangslijmtest Doetinchem,
Wangslijmtest Bussum,
Wangslijmtest Den Helder,
Wangslijmtest Drachten,
Wangslijmtest Barneveld,
Wangslijmtest Hoogeveen,
Wangslijmtest Terneuzen,
Wangslijmtest Oosterhout,
Wangslijmtest Heerhugowaard,
Wangslijmtest Kampen,
Wangslijmtest Nootdorp
Wangslijmtest Woerden,
Wangslijmtest Heerenveen,
Wangslijmtest Rijswijk,
Wangslijmtest Weert,
Wangslijmtest Houten,
Wangslijmtest Middelharnis,
Wangslijmtest Middelburg,
Wangslijmtest Barendrecht,
Wangslijmtest Zutphen,
Wangslijmtest Alblasserdam,
Wangslijmtest Ridderkerk,
Wangslijmtest Lekkerkerk,
Wangslijmtest Zwijndrecht,
Wangslijmtest Maassluis,
Wangslijmtest Maasdam,
Wangslijmtest Papendrecht,
Wangslijmtest Barendrecht,

[/accordion]

About the Author

Ken jij iemand die ook huidveroudering stop wilt zetten? Deel!