Zonder mes of operatie van overhangende oogleden af!

Ooglidcorrectie

Huidverjonging, Huidverjonging, Acne, Roscea, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialist, Huidspecialist, Elim Instituut, Alblasserdam, Rotterdam. Dermapen, Microdermabraise, Mukti Organics, Image Skincare

Heb je last van overhangende oogleden en heb je altijd gedacht dat dit probleem alleen is op te lossen door een operatie? Ontdek dan de Plasma behandeling bij Elim instituut in Alblasserdam!

Ik vertel je alles over deze revolutionaire behandeling in mijn blog.

Wat houdt een plasma behandeling in?

Jett Plasma is een apparaat dat gebruik maakt van gelijkspanning. De Jett Plasma veroorzaakt kleine vonkjes, die ervoor zorgen dat de huid gelijkmatig wordt opgewarmd, waardoor de huid samentrekt en cellen krimpen. Dit effect blijft tot wel 4 maanden na  de behandeling aanhouden.

Jett plasma zorgt er daarnaast voor dat de diepere huidlagen en de elastine en collageen productie wordt gestimuleerd, voor een stevige en gladde huid.

Welke huidproblemen worden behandeld met de Jett Plasma?

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie voor de onder- en bovenoogleden is de meest uitgevoerde behandeling, maar daarnaast kan de plasma lift nog voor meer huidproblemen effectief behandelen, zoals:

  • Diepe en oppervlakkige rimpels
  • Couperose, teleanginctasie
  • Oogleden (boven en onder)

Voordelen van de behandeling met de Jett Plasma

Het allergrootste voordeel van deze behandeling is natuurlijk dat je niet te maken krijgt met snijden en prikken, geen operatie dus! De huid wordt op een natuurlijke manier verbeterd. Daarnaast kent deze behandeling nog een aantal belangrijke voordelen:

  • Snelle behandeltijd
  • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
  • Langdurig resultaat
  • Meestal 1 behandeling nodig voor zowel onder –en bovenoogleden
  • Gelijkstroomsysteem waardoor constante plasma ontlading ontstaat (en hierdoor minder korstjes).
  • Korte hersteltijd: roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes zijn de enige kleine ongemakjes die je kunt ervaren na de behandeling.

Voordelen van de Jett plasma ten opzichte van de behandeling met Plexr

Het grote voordeel van Jett Plasma die wordt gebruikt bij Elim Instituut in Alblasserdam ten opzichte van de Plexr, is dat de Jett Plasma werkt op gelijkmatige stroom. Hierdoor wordt de huid gelijkmatig behandeld en ontstaat er minder korstvorming. Bij de Plexr wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van wisselstroom, waardoor de behandel resultaten aanzienlijk verminderen.

Meer informatie over de Jett plasma? Neem dan snel contact op, want zeg nou zelf; een nagenoeg pijnloze behandeling met minimale hersteltijd en verbluffende resultaten klinkt toch fantastisch?!

 

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>