Dermapen voor zichtbare huidverbetering

Acne

Dermapen behandeling

Heb je last van pigmentvlekken, acne of acnelittekens of merk je dat jouw huid tekenen van huidveroudering laat zien? Dan is een behandeling met de MesoDermapen voor jou een goede optie.

Deze zeer veilige en effectieve behandelmethode pakt veel uiteenlopende huidproblemen aan, waarbij je daadwerkelijk verbetering van de huid ervaart. Je leest er alles over in mijn nieuwe blog!

Wat houdt een MesoDermapen behandeling in?

De MesoDermapen maakt door middel van 11 minuscuul vibrerende naaldjes kleine gaatjes in de huid. Deze gaatjes zie of voel je niet, maar ze doen wel degelijk hun werk. De huid gaat hierdoor namelijk het huideigen herstelmechanisme activeren, waardoor er een verhoogde productie van zowel collageen als elastine ontstaat.

Gezonde en stralende huid

Collageen is een eiwit die het bindweefsel bij elkaar houdt, zodat je huid mooi stevig blijft. Elastine helpt de huid naar de oorspronkelijke positie terug te keren nadat je bijvoorbeeld in je huid hebt geknepen. Samen zorgen deze stofjes ervoor dat de huid dikker (weerbaarder) steviger en egaler wordt.

Daarnaast wordt de huid geactiveerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor dode huidcellen afschilferen. Op deze manier wordt de huid van binnenuit gezuiverd en is de behandeling ook zeer geschikt voor acne, acnelittekens en het verlichten van pigmentvlekken.

Werkstoffen precies daar waar ze moeten zijn

Met de Dermapen wordt het mogelijk werkstoffen uit verzorgingsproducten tot in de diepste laag van de lederhuid door te laten dringen. De producten die worden gebruikt tijdens de behandeling worden afgestemd op jouw huidtype- en conditie, voor maximaal resultaat.

Voor wie is behandeling met de MesoDermapen geschikt?

De MesoDermapen is geschikt voor ieder huidtype van iedere leeftijd. Doordat de naaldjes instelbaar in lengte zijn, kan de behandeling volledig worden aangepast aan jouw huidconditie en wensen.

Behandeling met de Dermapen zorgt voor significante verbetering van de volgende huidproblemen:

– Acne & acnelittens. – Pigmentvlekken en door de zon beschadigde huid. – Rimpels en fijne lijntjes. – Striae. – Grove poriën.

Doet een MesoDermapen behandeling pijn?

De behandeling doet geen pijn. Wel zal de huid er doorbloed uitzien en kan het wat warmeraanvoelen dan normaal, dit effect blijft gedurende een dag. De dagen hierna kan de huid nog wat roder zijn, dit kun je eventueel camoufleren met minerale make-up.

Het is zeer belangrijk om de week na de behandeling je huid goed te beschermen tegen Uv-straling (ook in de winter). Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de SOLAR MOISTURIZER SPF 30 van DermaQuest, klik hier voor meer informatie.

Door de Dermapen gaat je huid zich vernieuwen, waardoor er schilfertjes kunnen ontstaan. Dit is een gewenst effect.

Hoeveel MesoDermapen behandelingen heb ik nodig?

Wanneer je je huid structureel wilt verbeteren, zijn meerdere MesoDermapen behandelingen aan te raden. Voorafgaande aan jouw behandeling wordt er een huidanalyse gedaan en een behandelplan opgesteld. Iedere behandeling bij Elim Instituut in Alblasserdam is op maat gemaakt. Daarnaast ontvang je advies over welke thuisverzorgingsproducten zorgen voor de beste resultaten.

Jij weet precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten van de behandelingen en producten.

Wil je jouw huid echt verbeteren, met zichtbare resultaten? Maak je afspraak voor behandeling met de Meso Dermapen online.

Ken jij iemand die natural ORGANIC BEAUTY wilt? Deel!
Follow

About the Author

Carinda toont vrouwen voor wie hun uitstraling belangrijk is voor hun persoonlijke en/of zakelijke succes hoe ze huidveroudering kan stopzetten en zelfs kan omzetten in verjonging.

>