Rosacea huidziektenRosacea huidziekten

Rosacea huidziekten herken je aan felrode verkleuringen van met name de wangen en de neus. Daarnaast kunnen zich bultjes vormen, die lijken op puistjes. Omdat rosacea voornamelijk in het gezicht voorkomt, kan het je onzeker maken en de kwaliteit van het leven beïnvloeden. Blijf niet langer rondlopen met dit probleem! Huidspecialist Carinda Brand heeft jarenlange ervaring bij het behandelen van rosacea. Haar holistische aanpak richt zich niet alleen op de buitenkant (zoals de huidarts en dermatoloog wel doen), maar richt zich voornamelijk op de binnenkant: rosacea huidziekten staat namelijk in directe verbinding met de gezondheid van het lichaam.

 ​

Wat is het?

Rosacea is een chronische aandoening, die in sommige perioden heftiger kan zijn dan in de andere. Meestal ontwikkelt het zich als een roodheid op de wangen, neus, kin en het voorhoofd. In sommige gevallen kan rosacea ook optreden op de hals, borst, hoofdhuid en rond de oren.


Het is heel belangrijk rosacea tijdig te behandelen, de roodheid zal naar verloop van tijd heftiger worden. Er verschijnen zichtbare bloedvaatjes en uiteindelijk ontstaan er bultjes en puistjes. Bij veel rosacea patiënten zijn ook de ogen geïrriteerd en zien ze er waterig of bloeddoorlopen uit.

Bijna twintig procent van de blanke vrouwen boven de dertig jaar heeft last van rosacea en veel vrouwen geven aan dat dit probleem hen onzeker maakt. Vaak is de rosacea zo fel opgelicht, dat zelfs een zware foundation het niet kan camoufleren.

Hoe ontstaat het?

Rosacea huidziekten zorgt niet alleen voor een rood gezicht, het is slechts een zichtbaar symptoom van een veel grotere medische aandoening. Vaak hebben mensen met rosacea ook last van andere aandoeningen, zoals allergieën, psoriasis, eczeem, reuma, spijsverbeteringsaandoeningen of artrose.


Wanneer je last hebt van rosacea en eventueel bovengenoemde ziekten, is je immuunsysteem verstoort. In dit geval is het zeer belangrijk om er achter te komen wat de verstoring in het systeem veroorzaakt. Hierdoor kunnen wij de oorzaak aanpakken, in plaats van alleen het symptoom.

Welke factoren verergeren rosacea huidziekten?


Rosacea huidziekten kan worden verergerd door de volgende factoren:

  • blootstelling aan temperatuurswisselingen en wind;
  • zonlicht en verbranding door de zon;
  • stress en angst;
  • lichamelijke oefeningen;
  • alcohol, cafeïne, gekruid voedsel en roken;
  • warme dranken en baden;
  • farmaceutische geneesmiddelen zoals corticosteroïden, bloeddrukmedicijnen en medicijnen die de bloedvaten verwijden.

RC Wangslijmtest voor meer inzicht en een duidelijk behandelplan 


De behandelmethode van Elim Instituut laat een duidelijk verschil zien met die van de reguliere gezondheidszorg. Carinda kijkt namelijk eerst naar de binnenkant, door middel van de RC Wangslijmtest. De test laat zien hoe het is gesteld met de algehele gezondheid en in het bijzonder van toepassing op rosacea huidziekten:

  • Hoe je darmhuishouding en immuunsysteem ervoor staan.
  • Hoe het is gesteld met je allergenen profiel.

Verzorging van binnenuit voor het tegengaan van rosacea huidziekten


Wanneer er meer duidelijkheid is over je gezondheid en het verband tussen de werking van het immuunsysteem en rosacea, wordt er een op maat gemaakt advies gemaakt. De belangrijkste eerste stap hierbij is het aanvullen van eventuele tekorten die rosacea huidziekten veroorzaken en het aanpakken van aandoening zelf.


RC voedingspreparaten 


Door het gebruik van de juiste preparaten, worden tekorten bestreden. RC voedingspreparaten zijn 100% organisch en sluiten door de resultaten van de wangslijmtest perfect aan bij jouw behoeften.


Voedingsadvies 


De factoren die rosacea huidziekten veroorzaken zijn inmiddels duidelijk. Carinda geeft je op basis hiervan voedingsadvies, zodat je vanaf nu alleen nog maar keuzes maakt die wél goed zijn voor je lichaam en die ervoor zorgen dat rosacea huidziekten snel afneemt én wegblijft.


Verzorging van buiten  


Wanneer je last hebt van rosacea is het belangrijk milde producten te gebruiken. Producten waar geen (giftige) stoffen inzitten zoals parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen en petrochemische middelen. Deze stoffen kunnen de huid verder beschadigen en leggen een giftig laagje op de huid, waardoor de huid niet meer kan ademen en werkstoffen uit cosmetica minder goed kunnen doordringen.

De producten van Mukti organics zijn gemaakt van 100% natuurlijke werkstoffen en zeer geschikt voor het behandelen van rosacea.

Dermapen voor het behandelen van rosacea huidziekten 


Door middel van de dermapen wordt er een micro-needling behandeling uitgevoerd. Deze behandeling zorgt ervoor dat er micro fijne kanaaltjes in de huid worden gemaakt, zonder de opperhuid te beschadigen. Tijdens de behandeling wordt er een speciaal serum op de huid aangebracht, dit serum vermindert direct rosacea huidziekten en roodheid.


Heb je alles al geprobeerd bij het tegengaan van rosacea, maar lijkt niets te werken? Wil je nu eens een échte oplossing voor jouw probleem en een effectieve methode om rosacea volledig te laten genezen? Maak hier je afspraak of bel 078 - 69 11 113

Wil jij de oorzaak van jouw huidprobleem aanpakken 

i.p.v. de symptomen?


Ervaar het zelfvertrouwen van een mooie en egale huid,

zonder dat je onder het mes moet of medicijnen moet slikken


Spectaculaire kennismakingsactie

Ontvang maar liefst €150,- korting! 


"Hoe jij er over 10 jaar uitziet bepaal je vandaag"Ontdek

De voordeel van de “elim huidherstel formule”

Verbeterd je elasticiteit en structuur

Verminder rimpels tot en met zelf 50%

Verminderd zonneschade zoals pigmentvlekken

Huid celvernieuwing voor een stralende huid
Lees Onze Laatste
Huid Tips


Vitamine A een wonder huidingrediënt
Waarom Vitamine A wordt aangeprezen als een wonder huid-ingrediënt Wie had ooit gedacht dat de eerste letter van het alfabet[...]
Wat iedereen zou moeten weten over acne
Acne? Wat iedereen erover zou moeten weten! Bij een mooie uitstraling hoort voor veel mensen ook een mooie huid. Helaas[...]
12 tips om je collageen een boost te geven
Collageen voor de gezondheid van de huid – 12 tips om het een boost te geven. Collageen is het meest[...]

Doe nu de gratis online huidtest

Ontdek hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen om weer een jongere stralende huid te krijgen. En voorkom daardoor schade aan je huid!

Voor & Na


Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam, eczeem, rosacea
Huidverjonging, huidverbetering, acne, elim instituut, Rotterdam
Astrid V

"De behandelingen bij Carinda zijn fijn en zij geeft goede voorlichting. Daarna ben ik verder gegaan met huidverjongings behandeling met de Elixis. Het kost tijd die je er voor moet nemen voor je resultaat ziet, dat had zij ook van te voren verteld. Nu na een periode van een jaar ziet mijn huid er goed uit en zijn de rimpeltjes, zeker de oppervlakkige verminderd."

- Astrid -

Esmeralda

"Mensen denken misschien dat het op deze natuurlijke manier niet mogelijk is om weer een frisse uitstraling te krijgen en je (beginnende) rimpels zullen verfijnen/verdwijnen, maar het werkt echt!! Daarbij bied Elim instituut een hele goede service. Echt een aanrader om je hier te laten behandelen!"

- Esmerlada -

Elaine-K

"Voorheen van alles geprobeerd voor mijn rosacea zoals; lasers, antibioticakuren, verschillende dermatologen maar niks hielp echt. Bij Elim instituut kreeg ik het advies om zowel van buitenaf als van binnenuit het probleem aan te pakken. Nu een half jaar later is de roodheid vele malen minder, nagenoeg geen last meer van puistjes en ontstekinkjes en zijn bijvoorbeeld mijn nagels ook veel sterker. Al met al dus zeer tevreden!"

- Eline -

Maak vandaag nog een afspraak voor de kennismakingsaanbieding!

elim instituut

Carinda Brand

Kerksingel 16

2951 GE Alblasserdam


Kvk: 24389917

Anbos: 20430


Huidspecialist, schoonheidssalon, schoonheidsspecliast

voor de omgeving van:

Rotterdam | Alblasserdam | Hendrik
Ido Ambacht | Krimpen aan de Lek |
Zwijndrecht | Papendrecht |
Barendrecht | Ridderkerk | Dordrecht |
Gorinchem | Den Haag l Sliedrecht

Ridderkerk l Giessenburg l Breda

CONTACT ONS


T: 078-6911113
info@eliminstituut.nl

© Elim Instituut - Verjonging zonder mes of botox I All rights Reserved I Powered by Carinda Brand 

>